Që nga viti 1990

sino@sinoriseind.com
  • 2
  • sinoriseind banner a
  • sinoriseind banner b
  • sinoriseind banner c

SINO RISE Zgjidhja

Rise Sino seriozisht Kontrollin e Cilësisë dhe çmimeve në burim.

Rreth kompanisë

Rritja Sino Grupi është themeluar në vitin 1990, mbi 20 vjet histori tanë, nën vizionin, drejtimin dhe udhëheqjen e pronarëve Sinorise Grupit, Sinorise Grupi ka bërë një ndërmarrje e integruar të prodhimit, përpunimin, tregtimin dhe shitjen.

Kontakt RISE SINO

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.