Si'itia u'amea o Universal Studios Florida e faatosina mai 'au leaga' i le lumana'i

I nai masina ua tuana'i, matou te fa'ailoa atu ia te oe le fa'atupuina o se fa'ailoga fou leaga i Universal Studios Florida.O le tietiega fou ua lipotia mai e faavae i luga o le tagata leaga mai le ata tifaga muamua, Minions.
I le va'ava'ai atu i le galuega o lo'o i luma e aumai i totonu o le Minion's Villain-Con, e mafai ona tatou iloa a'o fa'agasolo lelei le alualu i luma, o lo'o i ai pea se auala umi e alu ai.Ua faaopoopo le lagolago i luma, masalo mo se logo fou po o se isi autu.O le "Soundstage 4-D Universal Studios" ua mou atu o lo'o vaaia pea i luga o le fale.
I le taimi muamua, na o se laina o faʻalava na faʻatuina i le itu agavale (faʻasaga i le fale), o le taimi nei o le itu taumatau o loʻo i ai se seti tutusa o faʻalava tutusa i le faitotoa.
E le o manino po'o le a le fa'ailoga a le tagata leaga fou o le ai ai.O tala muamua na aofia ai tiʻetiʻega e leai se auala, savali savali, tuʻufaʻatasiga o mea e lua, poʻo se mea e matua ese lava.O lipoti e sili ona manino e faasino atu i se tuufaatasiga "sui", lea e faimalaga solo ai malo i le tosinaga e ala i savali feʻaveaʻi.
O e fiafia e va'ai i le apili o faiga taufaavalea leaga?O e misia pea le Shrek 4-D?Taʻu mai ia i matou i faʻamatalaga o loʻo i lalo ma siaki a matou ata auiliili ma ata vitio o tafaoga aʻo leʻi tapunia.
Mo nisi tala fou a le Universal Studios mai le lalolagi atoa, mulimuli i Universal Parks Today ile Twitter, Facebook ma Instagram.Mo tala fou a Disneyland, asiasi i le WDWNT.
(galue() {window.mc4wp = window.mc4wp || {faalogo: [], fomu: { on: function(evt, cb) {window.mc4wp.listeners.push({mea tutupu: evt, callback: cb } ) ;} } } })();


Taimi meli: Nov-15-2022