(Papa uamea, Pa uamea, Pepa uamea) O le gaosiga o vaega ta'avale i Mekisiko e mafai ona tupu i le 2.2 pasene i le 2023 i le $109 piliona

Mexico's National Auto Parts Industry (INA), o le lona fa tele i le lalolagi, fuafuaina mo le 2023 o se tausaga faʻamaumau i tagata faigaluega faʻafaigaluega ma i le tau o gaosiga ma le $ 109 piliona tala, na fai mai ai le potu pisinisi i se faʻamatalaga.
O le tau o le gaosiga o vaega taʻavale i le 2022 e $ 106.6 piliona ma faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga o le $ 109 piliona, o le siʻitia faʻaletausaga e 2.2 pasene.E le gata i lea, ua valoia e faapea i le faaiuga o le tausaga, o le a faafaigaluegaina e le aufaipisinisi vaega taʻavale 891,000
tagata faigaluega, 1.0 pasene sili atu nai lo le 2022.
O fa'amatalaga a le INA e mafai ona fa'asao.E tusa ai ma le ulutala autu o le vaega tau tupe a le nusipepa o le Reforma, o loʻo taʻua ai le Undersecretary of Foreign Relations (SRE), Martha Delgado, e mafai ona faʻateleina le gaosiga o vaega taʻavale nai lo le 5.0 taimi.
"O loʻo i ai faʻailoga e faʻaalia ai e sili atu pe itiiti se faʻapipiʻiina e pei o lenei (pei o le tasi e faia e Tesla i Mekisiko)
faʻapaʻia e tusa ma le 450 pasene o le sapalai, "o le tala lea a Delgado.E le gata i lea, o le SRE fuafuaina, o le faʻapipiʻiina o le fale Tesla i Nuevo o le a faʻatupuina i le va o le 6,000 ma le 10,000 galuega tuusaʻo ma galuega le tuusao fou o le a toetoe lava 40,000 galuega.
Faatasi ai ma le sili atu i le 900 kamupani o loʻo fesoʻotaʻi ma le INA, Mekisiko o le lona fa sili ona tele o loʻo tuʻuina atu vaega taʻavale i le lalolagi, naʻo Iapani, Amerika ma Saina.I le 2021, na faʻaumatia ai e Mekisiko Siamani mai le tulaga fa, na lipotia mai e le potu pisinisi.
E tusa ai ma le tala a Delgado, mai le SRE, i le setete o Nuevo Leon, Chihuahua, Coahuila, San Luis Potosi, Aguascalientes ma le Setete o Mekisiko o loʻo i ai 127 kamupani faʻatau oloa mo le fale Tesla i Austin, Texas.Tuʻueseese, na lipotia mai e le INA o vaega taʻavale na gaosia i Mekisiko e saofagā i le 20 pasene o le tau o taʻavale Tesla.
I le aso 1 o Mati, na faasilasila ai e Elon Musk, Pule Sili o Tesla, o le a ia teuina le $ 5.O piliona i se fale fou i Nuevo Leon, Mekisiko mo le gaosiga o taavale eletise.

(Papa uamea, Pa uamea, Pepa uamea) O le gaosiga o vaega ta'avale i Mekisiko e mafai ona tupu i le 2.2 pasene i le 2023 i le $109 piliona

https://www.sinoriseind.com/galvanized-or-galvalume-steel-coil-or-sheets.html

 

Pepa taualuga

 


Taimi meli: Mati-08-2023