Pa uamea,Papa u'amea,Pila u'amea,U'amea u'amea,Pau u'amea,Uuli u'amea,H u'amea,I u'amea,U u'amea......Ua si'itia le gaosiga o le HRC a Saina i le 3.9 pasene ia Ianuari-Oketopa

I le vaitaimi o Ianuari-Oketopa i lenei tausaga, o le gaosiga o le coil hot rolled (HRC) a Saina na oʻo atu i le 156.359 miliona mita, i luga.
3.9 pasene tausaga i lea tausaga, e tusa ai ma le National Bureau of Statistics (NBS) a Saina.
I le vaitaimi lava lea e tasi, o le gaosiga o le coil cold rolled (CRC) a Saina na oʻo i le 35.252 miliona mita, i lalo ifo o le 2.5 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.
Ia Oketopa lava ia, o le gaosiga o le HRC ma le CRC a Saina e 15.787 miliona mita ma 3.404 miliona mita, i luga ole 24.6.
pasene ma lalo ole 7.4 pasene, i lea tausaga ma lea tausaga.
Ia Oketopa, o tau o le HRC na mulimuli i le paʻu ona o manaoga e leʻi lelei e pei ona faʻamoemoeina e le au maketi, ae o tau na faʻaalia ai le toe faʻaleleia o le tulaga ia Novema aʻo faʻamama e Saina le faʻatapulaʻaina o le Covid-19 ma tuʻuina atu faiga faʻavae e faʻaosofia ai pisinisi faʻatau fale.

Pa u'amea, paipa u'amea, u'amea u'amea, u'amea u'amea, ipu u'amea, u'amea u'amea, u'amea u'amea, u'a'u u'amea, U la'au u'u......


Taimi meli: Nov-21-2022