(Papa u’amea, Pa uamea, Pepa u’amea) ua tipi e le au gaosi oloa i totonu ole manaoga vaivai

O le tele o tagata fai u'amea tetele e fa'amoemoeina tulaga lu'itau o maketi i le kuata lona fa.O le mea la lea, ua faʻaititia e le MEPS lana faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le sila, mo le 2022, i le 56.5 miliona tone.O le aofaʻi o tupe maua o loʻo fuafua e toe faʻaleleia i le 60 miliona tone i le 2023.

Worldstainless, o le tino o loʻo faʻatusalia le alamanuia uʻamea uʻamea lalolagi, faʻamoemoe e toe faʻaleleia le taumafa, i le tausaga a sau.Ae ui i lea, o tau o le malosi, atinaʻe i le taua i Iukureini, ma faiga na faʻaaogaina e malo e faʻafefe ai le tau o le tamaoaiga e maua ai le tele o lamatiaga i le vaʻaiga.

Ole tele ole u'amea u'amea a Europa na amata fa'aitiitia a latou gaosiga i le ogatotonu o le 2022, a'o fa'ateleina le tau o le malosi.O lea tulaga ua faamoemoe e faaauau, i le tolu masina mulimuli o lenei tausaga.E vaivai le mana'oga mai le au tufatufa fa'apitonu'u.

I le amataga o le taua i Iukureini, o popolega o le sapalai na mafua ai ona faia e le au teu oloa ni oka tetele.Ua fa'ateleina nei a latou fa'amaumauga.E le gata i lea, o loʻo faʻaitiitia le faʻaaogaina o tagata faʻaaogaina.O fa'amaumauga a le pule o le fa'atauga a le Eurozone, mo le gaosiga ma le faufale, o lo'o i lalo ifo o le 50. O fa'amaumauga o lo'o fa'aalia ai o lo'o fa'aitiitia le gaioiga i na vaega.

O lo'o finau pea le au gaosi oloa a Europa ma le siitia o tupe alu.O taumafaiga a fale gaosi oloa mafolafola fa'aitulagi e fa'ailoa ai tau fa'aopoopo o le malosi, e toe fa'afo'i ai na tau, o lo'o teena e tagata fa'atau i le lotoifale.O le mea la lea, o lo'o fa'aititia e le au fai u'amea i totonu o le atunu'u a latou galuega ina ia aloese ai mai fa'atauga e le maua ni tupe.

O loʻo faʻaaogaina e tagata faʻatau maketi a Amerika le sili atu ona lelei le tamaoaiga nai lo a latou paaga i Europa.Ae ui i lea, o lo'o pa'u ifo le mana'oga uamea i totonu o le atunu'u.E lelei le maua o meafaitino.O le gaosiga i le kuata lona fa o loʻo faʻamoemoe e faʻaitiitia, ina ia faʻafetaui le gaosiga o manaʻoga maketi o loʻo i ai nei.

Asia

O lo'o fuafua e pa'u le uamea a Saina, i le afa lona lua o le tausaga.O loka Covid-19 o loʻo taofia ai le gaosiga o fale.O faʻamoemoega o le a faʻateleina le faʻaaogaina o uʻamea i totonu o le atunuʻu pe a maeʻa aso malolo o le Golden Week na faʻamaonia e le faʻamaonia.E le gata i lea, e ui ina faʻasalalau talu ai nei faiga tau tupe e lagolago ai le vaega o meatotino a Saina, e vaivai le manaʻoga.O le i'uga, o lo'o fa'ailoa mai e fa'aitiitia le fa'agaoioiga o le liusuavai, i le kuata lona fa.

I Korea i Saute, o le fua faatatau o le liusuavai mo le vaitaimi o Iulai/Setema na pa'ū, kuata i le kuata, ona o le faaleagaina o le tau i fale gaosi u'amea a le POSCO.E ui i fuafuaga e faʻavave ona toe faʻafoʻi na fale i luga ole laiga, o le gaosiga a Korea i Saute e foliga mai e le mafai ona toe faʻaleleia, i le tolu masina mulimuli o lenei tausaga.

O gaioiga liusuavai a Taiwan o loʻo mamafa i lalo i le maualuga o suʻesuʻega a le aufaipisinisi faʻatau ma le le lelei o manaʻoga mo tagata faʻaoga.I se fa'afeagai, o lo'o fa'amoemoe e tumau le mautu o galuega a Iapani.Mills i lena atunuu o loʻo lipotia le faʻaaogaina tumau e tagata faʻatau i le lotoifale ma e foliga mai o loʻo tumau pea a latou gaosiga o loʻo iai nei.

Ua fa'apea ua pa'u le u'amea a Initonesia i le vaitau o Iulai/Setema, kuata i le kuata.Ua lipotia mai e tagata fai maketi le le lava o le nickel pig iron - o se mea autu mo le gaosiga o u'amea u'amea i lena atunuu.E le gata i lea, o le manaʻoga i Asia i Sautesasae ua faʻafefe.
Punavai: MEPS International

(Papa u'amea, pa uamea, pepa uamea)

Uamea mafolafola

Pepa taualuga

 

3

timg (3) - 副本timg - 副本

 

https://www.sinoriseind.com/copy-copy-erw-square-and-rectangular-steel-tube.html

https://www.sinoriseind.com/i-beam.html

 


Taimi meli: Tes-01-2022