Va'aiga u'amea a Amerika Latina e a'afia e le tau o le tau ma faiga fa'avae tau tupe (Pa u'amea, paipa u'amea, u'amea u'amea, u'amea u'amea, ipu u'amea, u'amea u'amea, u'a H, u'amea, U fa'alava......)

Alacero, le Latin American Steel Association, lipotia faʻamatalaga i aso nei e faʻaalia ai le faʻatupulaia o le vaʻaiga mo le vaega i le Latina.
Amerika mo le faaiuga o le 2022 ma le amataga o le 2023 e feololo, pe a fua i le tulaga o le tamaoaiga o le lalolagi ma faiga faavae tau tupe, faatasi ai ma faletupe i Amerika Latina ma le Iunaite Setete o loʻo faʻamalosia a latou faiga faʻavae tau tupe.
"O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamalosia e le maualalo o manaʻoga mai fafo, faʻavaivaia i le maualuga o tului ma le pa'ū o le mana faʻatau.O le lalolagi o loʻo feagai ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻatupulaia, faʻasalalau lautele i atunuʻu, "o le tala lea a Alejandro Wagner, faʻatonu sili o Alacero, i se faʻasalalauga faʻasalalau.
E tusa ai ma faʻamatalaga mai Alacero, o le faʻagesegese o le a salalau atu i Amerika Latina, faʻaopoopoina luitau i fafo o le tulaga o le lalolagi, e pei o le malosi o le malosi i Europa ma le taua i Iukureini, i luitau i le lotoifale, e pei o le tau.Ole fua ole tuputupu aʻe mo le 2023 e maualalo, e sili atu nai lo le faʻamoemoeina i Saina ma le US, o paaga autu tau fefaʻatauaʻiga a le itulagi.
Na lipotia e Alacero e faapea i Amerika Latina, o le fausiaina na pa'ū i le 1.8% mai ia Iuni ia Aokuso 2022, ae o taavale na siitia i luga.
29.3% mai ia Iulai ia Setema 2022, o masini faʻainisinia na faʻatupulaia i le 0.8% mai ia Iuni ia Aokuso 2022 ma faʻaoga i totonu o le fale na pa'ū i le 13.7% i le vaitaimi lava e tasi.A'o mea e mana'omia i le gaosiga o u'amea, o le suau'u na pa'u i le 0.9%, fa'aopoopo le kesi
1% ma le malosi e 0.4%, fa'amaumauga uma mai ia Iuni ia Aokuso 2022.
I le va o Ianuari ma Aukuso 2022, na fa'amauina ai le si'itia o le 47.3% le aofa'i o u'amea fa'atau atu, e 7,740,700 mita.
O oloa auina atu i fafo na siitia i le 10.7% ia Aukuso pe a faatusatusa i le masina talu ai.O oloa mai fafo, i le taimi nei, na pagatia i le faʻaititia o
12.5% ​​i le 8 masina faʻaputuina o le 2022, faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa o le 2021, aofaʻi 16,871,100 mita.Ia Aokuso, o le fuainumera na 25.4% maualuga nai lo Iulai.
O lo'o tumau pea le mautu o gaosiga, fa'ateleina e le tele o oloa auina atu i fafo.O le fa'aputuina o le 9 masina muamua o le tausaga na fa'amauina ai se fa'aitiitiga taua i le 4.1% o le gaosiga o le uamea, pe a fa'atusatusa i le vaitaimi lava e tasi o le tausaga talu ai, e 46,862,500 mita.Fa'auma uamea na maua ai se fa'aitiitiga o le 3.7% i le vaitaimi lava e tasi, ma
41,033,800 mita.

Pa u'amea, paipa u'amea, u'amea u'amea, u'amea u'amea, ipu u'amea, u'amea u'amea, u'amea u'amea, u'a'u u'amea, U la'au u'u......


Taimi meli: Nov-18-2022