SV Srinivasan utnevnt til administrerende direktør for BHEL Tiruchi Complex

SV Srinivasan, 59, administrerende direktør i BHEL Tiruchi, har blitt utnevnt til administrerende direktør med virkning fra 1. juli 2021.
BHEL Tiruchi-komplekset inkluderer et høytrykkskjeleanlegg (blokk I og II) og et sømløst stålrøranlegg i Tiruchi, en rørledningsinstallasjon for et kraftverk i Tirumayam, et rørledningssenter i Chennai og et industrielt ventilanlegg i Goindwala (Punjab) .
Mr. Srinivasan fra Srirangam startet sin karriere ved BHEL Tiruchi i 1984 som ingeniørlærling.Han ledet avdelingen for helse, sikkerhet og miljø (HMS) ved BHEL Tiruchi og ledet deretter outsourcingsavdelingen i to år før han tiltrådte stillingen som leder for rørledningsavdelingen ved Tirumayan kraftverk og Chennai rørledningssenter.
Før han tok over som administrerende direktør for BHEL Tiruchi Complex, ledet han NTPC-forretningsgruppen i energisektoren til BHELs bedriftskontor i New Delhi.
Utskriftsversjon |9. september 2022 21:13:36 |https://www.thehindu.com/news/cities/Tiruchirapalli/sv-srinivasan-elevated-as-executive-director-of-bhel-tiruchi-complex/ artikkel 65872054.ece


Innleggstid: 21. september 2022