SV Srinivasan as uitvoerende direkteur van BHEL Tiruchi-kompleks aangestel

SV Srinivasan (59), HUB van BHEL Tiruchi, is vanaf 1 Julie 2021 as Uitvoerende Direkteur aangestel.
Die BHEL Tiruchi-kompleks sluit 'n hoëdruk-ketelaanleg (blokke I en II) en 'n naatlose staalpypaanleg in Tiruchi, 'n pypleidinginstallasie vir 'n kragsentrale in Tirumayam, 'n pyplynsentrum in Chennai en 'n industriële klepaanleg in Goindwala (Punjab) in. .
Mnr. Srinivasan van Srirangam het sy loopbaan by BHEL Tiruchi in 1984 as 'n leerlingingenieur begin.Hy was aan die hoof van die departement van gesondheid, veiligheid en omgewing (HSE) by BHEL Tiruchi en het toe vir twee jaar aan die hoof van die Uitkontrakteringsafdeling gestaan ​​voordat hy die pos van hoof van die pyplyndepartement van die Tirumayan-kragsentrale en Chennai-pyplynsentrum aangeneem het.
Voordat hy as uitvoerende hoof van BHEL Tiruchi Complex oorgeneem het, het hy die NTPC-besigheidsgroep in die energiesektor van BHEL se korporatiewe kantoor in Nieu-Delhi gelei.
Gedrukte weergawe |9 September 2022 21:13:36 |https://www.thehindu.com/news/cities/Tiruchirapalli/sv-srinivasan-elevated-as-executive-director-of-bhel-tiruchi-complex/ artikel 65872054.ece


Postyd: 21 September 2022